logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

FC Midtjylland Special: Interview med Jess Thorup

FC Midtjylland Special: Interview med Jess Thorup

Mediano Superliga podcast: FC Midtjylland og Jess Thorup har fået meget kritik i Medianos Superliga-udsendelser. Spillestilen er blevet kaldt en 1-strenget guitar, Rafael van der Vaart er blevet kaldt en gave, man ikke har ønsket sig og som ikke kan byttes og Kian Hansen er blevet anklaget for at polere Select-boldene hudløse, inden han kaster indkast. 
Her svarer Jess Thorup nuanceret og udførligt på kritikken.

Af Peter Brüchmann

FC Midtjylland indtager Superligaens 3. plads. Holdet har Europa indenfor rækkevidde. Alt er godt ifølge de overfladiske målsætninger.

Men sportsdirektør Claus Steinlein har kaldt efterårssæsonens for dumpet, Mediano og andre medier har rettet hård kritik mod holdet, der dels er 21 point efter FC København og 10 efter Brøndby, dels har fået klø for en spillestil, der ikke har begejstret danskerne.

Nu får cheftræner Jess Thorup mulighed for at svare igen. Han har hørt nogle af Medianos kritiske udsendelser, når han kører fra arbejdet i Midtjylland til Fanø, hvor han bor med familien. Han har også haft lyst til at ringe til redaktionen, men nu får han altså muligheden for at svare på tiltalen og prøve at give diskussionen flere nuancer.

Det kan du høre i denne udsendelse.

Udsendelsen er lavet i samarbejde med 3F, som er Medianos nye partner. 3F gør det muligt for Mediano at tage på tur til Superligaens klubber og lave interviews som disse. I samarbejdet med 3F retter vi fokus på årets kommende store turnering '3F Cup', der har ambitioner om at blive Danmarks stærkeste turnering indenfor firmafodbold. Senere vil vi fortælle, hvordan 3Fs medlemmer kan melde sig til forskellige steder i Danmark.

Foto: Getty Images/Jan Christensen

"Konen skred da John skiftede navn til John Portsmouth Football Club Westwood"

"Konen skred da John skiftede navn til John Portsmouth Football Club Westwood"

Interview med Morten Wieghorst: AaBs fremtid og den store regning fra AGF

Interview med Morten Wieghorst: AaBs fremtid og den store regning fra AGF