Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Dortmund-Bayern, fyring, Schalke og VAR-debat

Dortmund-Bayern, fyring, Schalke og VAR-debat

Mediano Bulibold Podcast: Der var nok af emner at tage fat på i denne udgave af Mediano Bulibold-podcasten om den tyske Bundesliga, hvor værten Arnela Muminovic taler med de to faste gæster, Nicolai Lisberg og Henrik Hvillum.

Af Arnela Muminovic

En af de helt store kampe i weekenden - ikke bare i Tyskland, men i Europa - var braget mellem Dortmund og Bayern München.

En kamp, som gæsterne fra syd vandt 3-1, og dermed har Jupp Heynckes vundet alle sine kampe som Bayerns midlertidige træner siden runde syv, hvor han tiltrådte som afløser for Carlo Ancelotti.

Dortmund er til gengæld gået helt i stå og har kun vundet et opgør i de seneste syv kampe. Og den sejr kom mod upåagtede Magdeburg i pokalturneringen.

Du kan høre hele dagens udsendelse her:

Vi går i dybden med storopgøret mellem de mandskaber, for er Bayern nu tilbage til tidligere tiders storhed, som vi så det under Pep Guardiola og Jupp Heynckes, da han vandt The Treble med holdet i 2013? Hvordan var niveauet i kampen, og hvad er Dortmunds helt store problem?

Der bliver også tid til at kommentere den seneste fyring i Bundesligaen. Alexander Nouri er fortid i Werder Bremen efter 0-3-nederlaget til Augsburg i forrige runde. Hvad gik galt - og hvem skal nu træne Thomas Delaney co?

En af de helt store klubber i Bundesligaen, Schalke 04, er stille og roligt begyndt at kravle op ad tabellen under ledelse af den nye og unge træner, Domenico Tedesco. 11 point i de seneste fem kampe og nu á point med Dortmund på fjerdepladsen.

Vi kigger mere detaljeret på Tedesco som person og som træner - og hvilke ændringer, har han tilføjet til truppen.

Og til sidst bliver der i den grad snakket om det såkaldte VAR-system - Video Assistant Referee - som siden starten af denne sæson har været en fast del af Bundesligaen.

Det har ikke gået helt smurt med implementeringen af systemet - seneste var der flere episoder i weekendens runde, som igen satte spørgsmålstegn ved brugen af VAR. Hør, hvad Nicolai Lisberg og Henrik Hvillum mener om systemet - hvad problemerne er og hvad man kunne gøre for at forbedre det i fremtiden.

Foto: Getty Images

Sådan nedbryder Hareide et irsk plankeværk

Sådan nedbryder Hareide et irsk plankeværk

Mediano Superliga: Tre hold frem for et mesterskab

Mediano Superliga: Tre hold frem for et mesterskab