logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

La Liga - El Clásico Special

La Liga - El Clásico Special

Her får du det helt store opbag til verdens største fodboldkamp, El Clásico. Vi dedikerer denne uges La Liga-magasin til storkampen mellem de evige rivaler, men tager også en afstikker til Baskerlandet, hvor der i weekenden var derby mellem Athletic Bilbao og Real Sociedad.    

Af Adam Møller Gomaa

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Leo Vegas Sport og Travel Sense.

Som optakt til lørdagens storkamp, der som altid kan få afgørende betydning for mesterskabet, gør vi status på Real Madrid og Barcelona få dage før El Clásico.

Vi diskuterer, hvorfor Zidane vil gå i døden for Benzema, når den franske angriber ikke laver mål, hvordan Isco er gået fra marginalspiller til stjerne, og så ser vi på, hvordan Real Madrid kan gøre ondt på Barcelona og omvendt.

I Barcelona-sektionen taler vi om Luis Suarez, der er på vej tilbage til sit frygtindgydende jeg, om den indbyrdes forståelse, som Lionel Messi og Jordi Alba har, og hvad Barcelona gør i det centrale forsvar, hvor de mangler Samuel Umtiti. 

Vi tager også en afstikker til Baskerlandet, hvor derbyet mellem Athletic Bilbao og Real Sociedad blev spillet i lørdags. Her fortæller den ene af paneldeltagerne, Morten Skoubo, om sin tid i Spanien, hvor han optrådte for Real Sociedad.

Hør hele udsendelsen her: 

I denne podcast diskuterer vi også, hvorvidt det ville være en god gestus af Barcelona at lave æresport for Real Madrid, som har vundet verdensmesterskabet for klubhold, eller det er ren provokation fra Reals side at kræve det.  

Ekspertpanelet er i denne uge Morten Glinvad, som blandt andet er skribent på Tipsbladet og fodboldkommentator på Eurosport og Morten Skoubo, som spillede i Real Sociedad fra 2006 til 2008 og også tidligere har spillet i blandt andet FCM, Brøndby og OB.

I sidste uges podcast var der, udover El Clásico-opvarming, også en snak om de største talenter i La Liga lige nu og så diskutererede Andreas Laudrup og Morten Glinvad, hvem der skal tage over for Messi og Ronaldo som verdens bedste, når de to forlader tronen. Hør den udsendelse her:

Denne La Liga-podcast er sponseret af LeoVegas Sport og Travel Sense, og det er takket være dem, at vi nu kan give jer et La Liga-magasin hver uge.  

Hvis man har lyst til at sætte sin La Liga-viden på spil, kan man besøge leovegassports.dk og gå ind under sport og finde La Liga. LeoVegas Sport kører et særligt El Clasico-tilbud til nye kunder, som går på, at man kan få odds 5.0 på over 2.5 mål i kampen (et odds, der normalt ville være 1.37). Man må maksimalt spille 100 kr, men vinder man, kan man hive gevinsten ud med det samme, altså potentielt 500 kr. OBS: I udsendelsen nævnes en URL, som ikke er den korrekte. Så brug leovegassports.dk (vi manglede 'sports', og husk det sidste 's'. Det er ikke en fejl :-).

Partner på udsendelsen er også Travel Sense, som lige nu giver 10% rabat på alle rejser til Barcelona, Atletico Madrid og Real Madrid-kampe. Brug koden ”mediano”, når du bestiller online, hvis du vil have rabatten.

Ugens podcast rundes af med sandt eller falsk, hvor vi blandt andet giver vores bud på, hvor mange mål vi får at se i lørdagens storkamp på Bernabeu, og om både Messi og Ronaldo scorer i EL Clásico. 

Derudover kan du blandt andet høre eksperternes bud på:

  • Om Bale og Asensio kan komme i spil til startopstillingen i Cláscio.
  • Om Ronaldo burde få ligeså meget i løn som Messi, eller han skal tage en tudekiks. 
  • Om Real Madrid har fået noget ud af at spille klub VM.
  • Hvor skarpe Barcelona så ud mod Deportivo. 
  • Hvordan Barcelona løser de mange skader, de er ramt af. 
  • Hvor nøgleduellerne i kampen kommer til at være. 
  • Om både Atletico og Valencia vinder i weekenden, så der er maksimalt pres på Barcelona.

Foto: Getty Images

Mediano bulibold: Bosz-fyring, elendigt efterår og kåringer

Mediano bulibold: Bosz-fyring, elendigt efterår og kåringer

Mediano 3F Liga: Året der gik med masser af drama

Mediano 3F Liga: Året der gik med masser af drama