Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Anekdote Special 2.0

Fodboldministeriet: Anekdote Special 2.0

Når verdens bedste lyttere klarer ærterne på mindre end en måned, så skal det belønnes. Flueben ud for Nordkorea og 50 procent af verdensherredømmet betyder Anekdote Special 2.0!

Af Sture Sandø

Sommeren har ramt landet, og hvis man ikke fordriver tiden med en tur til stranden eller at glo ud i luften, fordi fodbolden stadig ligger stille over det meste af verden, så er der råd for det. Her bringer vi et sammenklip af alle de herlige anekdoter fra Fodboldministeriets anden sæson, hvor Både Per P og Michael Schjønberg blev optaget i Hall of Fame, og hvor de to røde med brød kom på banen.

Der er sket det store, at begge sommerens mål er blevet opnået. Først blev Kim Il-Sung-pladsen i Nordkorea indtaget af en flok gæve gutter, der afspillede Fodboldministeriet midt på pladsen. Og onsdag d. 5. juli rullede et lytterbillede ind fra Sri Lanka, hvilket bragte Producer-Stures lande-app op på 50 procent. Det vil Fodboldministeriet gerne takke for, så hvis du trænger til at få genopfrisket Per P's hifi-præferencer, Schjønbergs udheldige nærkontakt med skarp krog i hans tid som vodbinder eller hvordan Smurf og Lille Børge gjorde sig bemærkede i England, så brug en time på Fodboldministeriets Anekdote Special 2.0.

Her følger den meget grundige dokumentation fra Johan og hans venner, der indtog Pyongyang.

Landsholds-Lars, Wolny og Producer-Sture vil samtidig gerne bruge anledningen til at sige tak til verdens bedste lyttere, fordi de lyttede med på endnu en sæson og ønske god sommer. Podcasten vender stærkt tilbage på den anden side af Italiensture, festivaler og solskoldninger.

Fodboldministeriet er bragt i samarbejde med Faxe Kondi og LeoVegas.

Foto: Ian Walton/Getty Images - collage

Sunderland i frit fald - som om nedrykning ikke var nok

Sunderland i frit fald - som om nedrykning ikke var nok

EM Special Nr. 2 - Interview med landstræneren - før makværket mod Østrig..

EM Special Nr. 2 - Interview med landstræneren - før makværket mod Østrig..