logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Spørgsmål Special Sæson 3

Fodboldministeriet: Spørgsmål Special Sæson 3

Kunne Landsholds-Lars have haft den samme karriere i et par Patrick-støvler? Hvor langt kan spillere tillade sig at rulle strømperne op? Hvor mange Lars'er har spillet i Premier League? Og hvad får man til børnefødselsdag i postnummer 2920? 3. sæsons Spørgsmål Special giver svarene!

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Over 200 spørgsmål fra verdens bedste lyttere lå ubesvaret hen. Læg dertil et par små røde med brød-tvillinger, der ikke kan finde ud af at lave eller overholde en aftale. Og så har du sæson 3’s Spørgsmål Special.

Landsholds-Lars har fået sat sin nye tand på plads og er dybt presset over en børnefødselsdag med popcorn- og slushice-maskiner på matriklen. Men heldigvis får han i den grad raset ud, inden de 26 børn ankommer hjemme hos familien Jacobsen til en overdosis af e-numre og sukker.

Det er nemlig ikke små udsving, som humørskalaen udsættes for af prøvelser, når verdens bedste lyttere får frit spil i en Spørgsmål Special. Vreden rammer især managerspil på computeren og spillere der går for meget op i trøjenumre. Og så skal der for øvrigt uddeles cowboylussinger til en toptræner i Champions League.

Til gengæld er der flere gange milde toner fra Jacobsen, når lytternes spørgsmål bringer ham tilbage i tiden til de gode gamle dage, hvor et helt døgn kunne forsvinde på Ibiza, når et par unge fynske fodbolddrenge var på sightseeing. Eller da han skal sætte sin top-3 over favoritterne blandt højre backs gennem tiden.

I denne uge kan der også findes svar på vigtige ting som, hvornår England vinder et VM eller EM igen, hvem der er den holdkammerat, som har forbedret sig mest i tjeneste sammen med Jacobsen, hvor korporligt man egentlig må afstraffe mennesker, der udtaler Faxe Kondi forkert, hvorfor Landshold-Lars fra nu af skal have et ”Ronaldo” ind som mellemnavn, og om han er blevet inviteret til at deltage i Vild Med Dans.

Producer-Sture har måske fundet løsningen på, hvordan kvindefodbold endegyldigt kan komme ud af sammenligningens skygge med herrerne.

Og så er der naturligvis en stime i Roulette-runden, der skal forsvares. Kan der ryge gevinst ud i den danske fodboldverden for tredje uge i streg?

Alt sammen i den herlige pærevælling af en podcast ved navn Spørgsmål Special sæson 3, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Superliga: Skaderne er a blessing in disguise

Superliga: Skaderne er a blessing in disguise

Mediano Fan: Engang var der 18.000 i snit på Brøndby Stadion - her er planen for fremtidens fællesskab

Mediano Fan: Engang var der 18.000 i snit på Brøndby Stadion - her er planen for fremtidens fællesskab