logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano 1. division: Morten Karlsen om en succesfuld start på en lang rejse

Mediano 1. division: Morten Karlsen om en succesfuld start på en lang rejse

Hvad ligger til grund for HB Køges flotte sæsonstart? Hvor meget har den nye cheftræner taget med sig fra sin tid i FC Nordsjælland? Og hvordan er det pludselig at være centrum for en ophedet debat om indkast fairplay? Det fortæller cheftræner i HB Køge, Morten Karlsen, om her.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponseret af LeoVegas Sport

HB Køge er kommet rigtig godt fra land i 1. division, hvor man efter 11 runder befinder sig på førstepladsen et enkelt point foran Viborg FF. Men hvorfor er holdet kommet så godt fra land i den notorisk tætte række, hvor hold som Lyngby BK, Silkeborg IF, FC Helsingør eller Viborg FF forud for sæsonen lignede mere oplagte førerhold en tredjedel inde i sæsonen?

I denne udgave af Mediano 1. division er cheftræner i HB Køge, Morten Karlsen, kommet i studiet for at fortælle om sit skifte fra U-fodbold til det første job som senior-træner. Her fortæller han om sine visioner for fodboldspillet, hvad han tager med sig fra sine fire år som U19-træner i FC Nordsjælland, hvordan han håndterer en trup med både ung og ældre spillere, om hvordan han har oplevet den sag, der i weekenden fik sat HB Køge og fairplay på dagsordnen i hele Fodbolddanmark og meget mere.

Mediano 1. division bliver bragt på Mediano med hjælp fra LeoVegas Sport, der er ny partner på udsendelserne om den næstbedste række. Det betyder også, at der kommer mindst to udsendelser yderligere om 1. division henover efteråret.

Den første udsendelse fra september med Rasmus Monnerup og Jonathan Hartmann kan du høre her:

LeoVegas Sport er desuden partner på udsendelser om Serie A, La Liga, Bundesligaen og Championship - så der er en masse indhold på vej, som vi glæder os til at udgive i løbet af efteråret.

Foto: HB Køge

Mediano Preview: Nyfødte målscorere og svage giganter

Mediano Preview: Nyfødte målscorere og svage giganter

Mediano La Liga: Midtugerunde, Madrid-derby og minikrise i Barcelona

Mediano La Liga: Midtugerunde, Madrid-derby og minikrise i Barcelona