logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga - U19-træner: Brøndbys unge er ikke gode nok

Mediano Superliga - U19-træner: Brøndbys unge er ikke gode nok

Podcast - Superliga: Topholdene viste styrke og lagde yderligere afstand. Brøndby indtog tredjepladsen, og Alexander Zorniger gik i diskussion med enkelte fans, mens top 6-billedet rykkede sig en anelse. Det kigger vi på i dagens Superliga-udsendelse.

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Oddset og Arbejdernes Landsbank

Dagens udsendelse om Superligaens 19. spillerunde er optaget på Fyn, hvor Martin Davidsen er vært for tidligere OB- og udlandsprofessionelle Sandro Spasojevic og U19-træner i OB, tidligere Vejle Boldklub, Kim Engstrøm.

Det er generelt vores ambition at gøre Mediano så landsdækkende som muligt. Også selv om vi stadig er en meget lille redaktionel stab. Dels er historierne i de store klubber i provinsen ofte lige så interessante, som i de to klubber, der i et par årtier har fyldt mest i medierne, dels har vi heldigvis fundet ud af, at lyttertallet ikke falder, når vi tager på besøg vest for Valby Bakke.

Så i dag prøver med en udsendelse, der er optaget i Odense. Som flere af jer har opdaget, er Serie A Magasinet ofte optaget i Aarhus, Mediano PL laver ofte udsendelser fra det jyske, og flere af de andre magasiner flytter også mere rundt i landet.

Du kan finde tidskoder for gennemgang af de enkelte kampe i teksten til denne podcast, men som altid bliver kampene gennemgået i den rækkefølge, de bliver spillet med indledning på mandagskampen mellem FC Nordsjælland og AGF.

Her kan du høre dagens udsendelse:

Og vil du begynde med at dykke ned under den enkelte kamp, så er her en lille vejviser til dagens udsendelse:

  • 9.15: FCN-AGF

  • 20.45: Guldkamp og Top 6-ræs

  • 26.50: FCM-OB

  • 43.09: HOB-SJE

  • 54.34: VEN-RFC

  • 1.08.10: AAB-ACH

  • 1.30.20: FCK-EFB

  • 1.41.10: VB-BIF

Foto: Getty Images

Julekalender #10 - Årets bedste podcasts - UK Special om Wolverhampton med Steffen Dam & Rasmus Monnerup

Julekalender #10 - Årets bedste podcasts - UK Special om Wolverhampton med Steffen Dam & Rasmus Monnerup

Mediano 1. division: Top 3-kandidater, skuffelser og kommende Superliga-profiler

Mediano 1. division: Top 3-kandidater, skuffelser og kommende Superliga-profiler