logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Hareide-interview: Frem mod EM - her er landsholdets udfordringer

Hareide-interview: Frem mod EM - her er landsholdets udfordringer

Åge Hareides rekordlange række af kampe uden nederlag fortsætter, Nations League-gruppen blev vundet og EM-kvalen er fornuftig. Men er han modig nok og hvordan skal spillestilen udvikles? Mediano tog på landstræner-besøg

Af Jacob Staehelin

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Oddset

Resultatmæssigt er der intet at udsætte på Åge Hareide. End ikke de to VM-finalister formåede at besejre os ved VM i sommer, oprykningen til øverste lag i Nations League kom i hus inden sidste kamp og vi trak Irland igen i EM-kvalifikationen. Jo, der er nok at være tilfreds med, hvis man er dansk landstræner.

Og så alligevel. For netop kampene i Nations League afslørede med al ønskelig tydelighed, at det er en vanskelig størrelse at spille mod et særdeles kompakt forsvar, mens det går noget lettere mod modstandere, der tør satse offensivt. Med modstandere som Schweiz, Irland, Georgien og Gibraltar i den kommende kvalifikation er det nok også realistisk at forvente, at Danmarks modstandere som oftest vil indtage den formation. Så hvad gør man så?

Det spørger vi Åge Hareide om i denne landsholdspodcast, der blev optaget torsdag d. 6.12.

Hør om VM-læringer, hvor spillestilen skal bevæge sig hen, hvorfor Pione Sisto har haft det så svært og hvordan Hareide vurderer de kommende modstandere frem mod EM.Foto: Getty Images

Julekalender #8 - Årets bedste podcasts - Tysk mentalitet og Brønshøj Boldklub med Michael Winter

Julekalender #8 - Årets bedste podcasts - Tysk mentalitet og Brønshøj Boldklub med Michael Winter

Fodboldministeriet: Italiensk for begyndere

Fodboldministeriet: Italiensk for begyndere