logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Italiensk for begyndere

Fodboldministeriet: Italiensk for begyndere

Hvad spiller ind, når en spiller præsterer flot hjemme, men ikke kan finde samme niveau i Europa? Kan Teglbrænderen redde Wolny i quiz’en? Og hvordan får en voldsom tackling fra Claudio Gentile bragt Klaus Berggreen i problemer? Fodboldministeriet har svarene.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Der er ingen grund til at lægge skjul på, at denne uges Fodboldministeriet er en tynd omgang. Ingen af de tre brokkehoveder har tilsyneladende oplevet noget som helst i den forgangne uge. Eller har noget spændende på hjerte. Producer-Sture, Wolny og Landsholds-Lars får dog alligevel hutlet sig frem til ugens tema, der handler om, hvorfor flere spillere kan brænde en liga af og være blandt sit holds bedste hver eneste kamp, men når det kommer til at internationale opgaver er de usynlige. Hvad er det der gør, at nogen lader til at have så svært ved at tage det næste skridt? Og er det noget, man kan gøre noget ved?

Der er for en gangs skyld håb for Wolny i quiz’en, da der denne gang igen er spørgsmål med fra lytterne. Men kan det opveje for de matchbolde danskfodbold.com igen serverer for Landsholds-Lars…? Uanset hvad er der efterhånden garanti for dårlig stemning.

I Roulette-runden spilles der til fordel for en klub, der vil fortsætte med at gøre en forskel for familier med udfordringer, og så er Legende News på banen med en ny 80’er-perle fra Klaus Berggreens første tid i Pisa, hvor en nedslagtning fra selveste Claudio Gentile ender med at sende den danske midtbanespiller i problemer, så klubpræsidenten med livstidskarantæne endnu engang må træde i karakter.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller I-pad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller SoundCloud.

Foto: Allsport UK /Allsport/Getty Images

Hareide-interview: Frem mod EM - her er landsholdets udfordringer

Hareide-interview: Frem mod EM - her er landsholdets udfordringer

Julekalender #7 - Årets bedste podcasts - Sponsor Special om landsholdet

Julekalender #7 - Årets bedste podcasts - Sponsor Special om landsholdet