logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Ugens Preview - Her klæder vi dig på til weekendens største fodboldoplevelser

Ugens Preview - Her klæder vi dig på til weekendens største fodboldoplevelser

Mediano Special Podcast: Fodboldtræner og foredragsholder Allan Kuhn forbereder sammen med Jonas Hebo Rasmussen, fodboldspiller fra HIK, lytterne på, hvad de kan forvente sig af oplevelser ude i det danske fodboldlandskab og foran tv-skærmen. De tager os igennem syv Superliga-kampe, lidt Champions League-snak og en række nedslag fra Europas større ligaer.

Af Joachim Weichel

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Oddset

Wembley danner rammen om et brag af en finale i Carabao Cuppen, hvor Manchester City og Arsenal støder sammen i dét, vores gæster forventer bliver en seværdig kamp. Den skal dog dele rampelyset i England med topkampen mellem Manchester United og Chelsea, ligesom de resterende store ligaer i Europa også byder på opgør fra øverste hylde. Og så gennemgår vi samtlige syv Superliga-kampe, hvor mandagskampen fungerer som afslutning på en hæsblæsende fodboldweekend, der dog hurtigt bliver erstattet af en midtugerunde i Superligaen.

Det er menuen for vores nye format, Mediano Preview, som er optakten til weekenden. Programmet er optaget torsdag middag og berører således ikke Europa League-kampene torsdag aften, da en del lyttere måske vil høre udsendelsen efter, at den kamp er spillet.

Du kan høre hele udsendelsen her:

I udsendelsen kan du blandt andet høre:

  • Hvorfor optimismen i og omkring AC Horsens blomstrer og når længere ud i landet end Mikkel Qvists dødbringende indlæg?
  • Hvordan David Nielsen kan have to hold rendende rundt i Superligaen?
  • Hvad Hobro, der er kommet i menneskehænder, skal stille op mod rækkens mest formstærke mandskab, FC Midtjylland?
  • Hvor ligger formlen til at sætte skub i AaB’s offensiv gemt?
  • Hvad der kan blive den største overraskelse i Superligaen mange år?
  • Hvorfor tyske fans hader mandagskampe?
  • Hvilken spiller, der kan forløse Arsenals offensiv og få spillet til at gå op i en højere enhed?
  • Og meget, meget mere!

Det er en ny og lidt usædvanlig måde at blande analyserne på. Vi er lydhøre overfor, at nogle vil mene, at man ikke kan blande dansk og international fodbold på denne måde. Men lad os lige arbejde lidt med formatet, giv os konstruktiv feedback, så skal vi nok få det hele til at sidde i skabet.

Måske laver vi en dag både et dansk Preview og et internationalt, men giv os lige lov at øve os lidt. Her gør Kuhn og Hebo i hvert fald deres yderste på at lave stærke analyser på de kampe, der venter.

Oddset er Medianos partner på Superligaen, Premier League, Champions League, VM i fodbold og på disse kig frem mod weekendens mest interessante kampe.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Fodboldministeriet: Erobringen af England og dommerlegende

Fodboldministeriet: Erobringen af England og dommerlegende

Mediano La Liga – runde 24: ACs gave til Barcelona, de dyreste trupper i La Liga og bag om Betis

Mediano La Liga – runde 24: ACs gave til Barcelona, de dyreste trupper i La Liga og bag om Betis