logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano La Liga: Zidanes taktiske triumf, Carrascos kinesiske eventyr og Barcelonas sikre mesterskab

Mediano La Liga: Zidanes taktiske triumf, Carrascos kinesiske eventyr og Barcelonas sikre mesterskab

Real Madrid gik på overbevisende vis videre til kvartfinalerne i Champions League, og vi efterbehandler returkampen mod PSG, hvor Zidane fortjener stor ros. Derudover vender vi Carrascos skifte til Kina, og så taler vi ikke mindst om weekendens mesterskabsduel mellem Barcelona og Atlético Madrid.

AF Adam Møller Gomaa

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af LeoVegas Sport og Travel Sense.

Han valgte at spare en masse af de småskadede stjerner, og så viste de unge Real Madrid-løver, at der er masser af dybde i Real Madrids trup, så Zinedine Zidane kunne stå som fortjent sejrherre efter duellen mod Paris Saint-Germain. I ugens Mediano La Liga analyserer vi Champions League-opgøret i Paris, ligesom vi kigger på sidste weekends mesterskabsdyst, hvor en lille argentiner igen blev afgørende, da Barcelona slog nærmeste forfølger, Atlético Madrid, og nu er meget tæt på at kunne kaldes spansk mester – selvom der resterer 11 runder i La Liga.

I panelet høres to velkendte Mediano-stemmer; Jonathan Hartmann, som er analytiker og akademitræner i Lyngby og Morten Glinvad, som er freelancejournalist og fodboldkommentator på Eurosport.

Hør hele udsendelsen her:

I ugens udsendelse kommer vi også forbi Yannick Carrascos uambitiøse skifte til kinesisk fodbold, og vi spørger blandt andet, om det kommer til at koste ham en plads i Belgiens VM-trup, og om det er bedre at sidde på bænken i La Liga end at spille fast i Kina.

Det her er vores ugentlige magasin, hvor der er både tilbageblik, optakt og tematiserede samtaler, analyser og pointer om spansk fodbold. Og denne La Liga-podcast er sponseret af LeoVegas Sport og Travel Sense, og det er takket være dem, at vi kan give jer et La Liga-magasin hver uge. Hos LeoVegas Sport kan man spille live på alle kampe, og vil man sætte sin La Liga-viden på spil, kan man besøge leovegas.dk og under sport finde La Liga. Har man lyst til at spille på La Liga i den kommende weekend, så tag at gør det inde på LeoVegas Sport. Partner på udsendelsen er også Travel Sense, som giver 10% rabat på alle rejser til Barcelona, Atlético Madrid og Real Madrid-kampe, hvis du bruger koden ”mediano”, når du bestiller online.

Som Mediano lytter har man nu også mulighed for at komme på en La Liga tur. Du og dine venner får mulighed for at se Barcelona løfte den pokal, som de fleste af os nu er sikker på, at de skal løfte, når de spiller sæsonens sidste hjemmekamp mod Real Sociedad - og her er altså en særlig rabat at finde til kunder hos LeoVegas Sport. Man kan gå ind på travelsense.dk og læse mere. Men man skal skynde sig, for der er et begrænset antal pladser. Find kampen her

Og for en god ordens skyld: LeoVegas Sport og Travel Sense har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Ugens udsendelse rundes af med sandt eller falsk, hvor vi i denne uge blandt andet gisner om, hvorvidt Lionel Messi scorer på frispark for fjerde kamp i træk, og om hvorvidt Real Madrid får europæiske tømmermænd i udekampen mod Eibar.

I udsendelsen kan du desuden høre eksperternes bud på:

·      Om det var det rigtigt for Levante at fyre træneren.

·      Om Unai Emery kommer tilbage til La Liga i næste sæson.

·      Om Real Madrid nu er favoritter til at vinde Champions League.

·      Om Karim Benzemas præstation var godkendt eller uacceptabel.

·      Hvad der ligger til grund for Gironas imponerende debutsæson i La Liga.

·      Om nogle af nedrykningskandidaterne får point i den kommende weekend. 

·      Om Barcelona har grund til at være bekymrede i forhold til Dembele, som beskyldes for at leve for usundt. 

 

Foto: Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno

Boot Room - Analyse episode 2: Real Madrid sv Paris St. Germain (14.02.18)

Boot Room - Analyse episode 2: Real Madrid sv Paris St. Germain (14.02.18)

Nykøbing FC Special: 2020-planen er ikke et "projekt" - det er det første skridt af mange

Nykøbing FC Special: 2020-planen er ikke et "projekt" - det er det første skridt af mange