logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Nykøbing FC Special: 2020-planen er ikke et "projekt" - det er det første skridt af mange

Nykøbing FC Special: 2020-planen er ikke et "projekt" - det er det første skridt af mange

Der er sket meget i Nykøbing FC, siden Claus Meyer,  Mick Øgendahl og Claus Jensen stjal Fodbolddanmarks opmærksomhed i 2015 og begyndte at snakke om Superliga i 2020. I denne podcast giver Claus Jensen en status på NFC anno 2018, og fortæller hvor langt man er nået på rejsen mod lolland-falstersk storklub.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank

Det skorter ikke på ambitioner i 1. division. Mange klubber vil gerne med derop, hvor det er rigtig sjovt, men vejen er lang, og der er mange om buddet. I Nykøbing FC har man en helt konkret målsætning, der lyder på, at klubben skal være i Superligaen senest i 2020. Den ambition blev sat i søen tilbage i 2015, da Claus Meyer, Mick Øgendahl og Claus Jensen som nye aktionærer i klubben fremlagde en plan for, hvordan man ville skabe en storklub på Lolland-Falster.

I denne samtale med tidligere landsholdsspiller, sportsdirektør og bestyrelsesmedlem i Nykøbing FC, Claus Jensen, kan du blive klogere på 2020-planen, og hvor langt klubben er i dag. Samtidig giver Jensen et indblik i, hvor NFC står lige nu - rent sportsligt, hvilke tanker, der ligger bag truppens sammensætning, hvad man ser som det næste skridt i rejsen mod Superligaen, samt hvor han ser hen for at finde inspiration i opbyggelsen af en klub - både sportsligt og kommercielt.

Medianos partner på alt indhold om dansk fodbold i 2018 er Arbejdernes Landsbank. Det gælder hele Superligaen, alt om 1. division og de øvrige rækker, det danske landshold og vores Mediano Specials om dansk fodbold, og så er Arbejdernes Landsbank partner, når vi kommer til VM i fodbold.

Så tag godt imod vores hovedpartner på indhold om dansk fodbold. Det er i kraft af samarbejdet med Arbejdernes Landbank, at vi kan lave masser af originalt indhold om blandt andet 1. division og komme rundt til alle klubberne.

For god ordens skyld: Arbejdernes Landsbank har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Denne udsendelse er naturligvis også sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Foto: Jonas Bonde

Mediano La Liga: Zidanes taktiske triumf, Carrascos kinesiske eventyr og Barcelonas sikre mesterskab

Mediano La Liga: Zidanes taktiske triumf, Carrascos kinesiske eventyr og Barcelonas sikre mesterskab

Mediano Superliga: Tæt på FC Midtjylland, AaB og Horsens, top 6 og dansk talentudvikling

Mediano Superliga: Tæt på FC Midtjylland, AaB og Horsens, top 6 og dansk talentudvikling