logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano La Liga: Wass og Valencia, hidsigt Clásico og årets brandslukker

Mediano La Liga: Wass og Valencia, hidsigt Clásico og årets brandslukker

Noget tyder på, at Daniel Wass skal til Valencia i næste sæson, og her i Medianos La Liga-magasin vender vi Wass' mulige klubskifte. Derudover runder vi det mest hidsige Clásico i lang tid, og så får vi også kåret årets brandslukker i La Liga.

Af Adam Møller Gomaa

Udsendelsen i artiklen er sponsoreret af LeoVegas Sport og Travel Sense.

Er det et godt skifte, hvis Daniel Wass som ventet skifter til Valencia? Bliver han fast mand? Og er det overhovedet et skridt op i forhold til Celta Vigo? Det er nogle af spørgsmålene, som panelet diskuterer i denne uges Mediano La Liga. Vi taler også El Clásico, hvor spillerne fik understreget, at et Clásico bare aldrig er ligegyldigt, uanset om der står et mesterskab på spil eller ej. 

Udover Daniel Wass har vi også et par af de andre danskere i La Liga oppe at vende, og så diskuterer vi nogle af emnerne, fra ugen der gik - også det vi så i onsdagens kampe, hvor Barcelona smadrede Villarreal og Real Madrid tabte i Sevilla. 

Panelet udgøres af journalist, Morten Glinvad og akademitræner og analytiker hos Lyngby, Jonathan Hartmann.

Du kan høre ugens udsendelse her:

Den udgave af Bootroom, som Jonathan Hartmann refererer til i udsendelsen, hvor du kan høre, hvad Liverpool skal gøre for at slå Real Madrid i Champions League-finalen, finder du her.

Vi er også i fuld gang med VM-forberedelserne, og har du ikke allerede hørt det, så find vores seneste preview med Hebo og Leander, som blandt andet snakker VM-topscorere og profiler.

Den udsendelse finder du her: 

Dette er vores ugentlige magasin, hvor der er både tilbageblik, fremkig og tematiserede samtaler og analyser af spansk fodbold. Denne La Liga-podcast er sponseret af LeoVegas Sport og Travel Sense, og det er takket være dem, at vi kan give jer et La Liga-magasin hver uge. Hos LeoVegas Sport kan man spille live på alle kampe, og vil man sætte sin La Liga-viden på spil, kan man besøge leovegas.dk og under sport finde La Liga. Har man lyst til at spille på La Liga i den kommende weekend, så tag at gør det inde på LeoVegas Sport. Partner på udsendelsen er også Travel Sense, som giver 10% rabat på alle rejser til Barcelona, Atlético Madrid og Real Madrid-kampe, hvis du bruger koden ”mediano”, når du bestiller online.

Som Mediano lytter har man også mulighed for at komme på en La Liga tur. Du og dine venner får mulighed for at se Barcelona løfte den pokal, som de fleste af os nu er sikre på, at de skal løfte, når de spiller sæsonens sidste hjemmekamp mod Real Sociedad - og her er altså en særlig rabat at finde til kunder hos LeoVegas Sport. Man kan gå ind på travelsense.dk og læse mere. Men man skal skynde sig, for der er et begrænset antal pladser. Find kampen her

Og for en god ordens skyld: LeoVegas Sport og Travel Sense har ikke indflydelse på indholdet. Det er ikke skjult reklame. Vi er faktisk stolte af vores partnere på Mediano. Uden partnere, intet Mediano. Det er vores model.

Ugens udsendelse rundes af med sandt eller falsk, som i denne uge handler om Europa League-finalen. 

Foto: Getty Images/Osorio Passos

Pokalfinale Special: Selvfølgelig skulle det være den 64. udgave, som Brøndby vandt

Pokalfinale Special: Selvfølgelig skulle det være den 64. udgave, som Brøndby vandt

VM Special # 5: Her er vores bud på VMs profiler, topscorere og nye stjerneskud

VM Special # 5: Her er vores bud på VMs profiler, topscorere og nye stjerneskud