logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga: Jess læste Ståle, men FC København er stadig mesterskabsfavorit

Mediano Superliga: Jess læste Ståle, men FC København er stadig mesterskabsfavorit

Bo, Claus og Jess læste David, Alexander og Ståle. Allan og Jens delte i Hjørring, Thomas fik ørerne i maskinen hos Kasper og John snød Jakob i det vestjyske. Her serverer Mediano en grundig gennemgang af runde 9.

Af Sture Sandø

Podcasten i denne artikel er sponseret af Oddset og Arbejdernes Landsbank

Efter en landskampspause, hvor dramatikken for det meste fandt sted uden for kridtstregerne, rykkede dramatikken tilbage på banen i Superligaens runde 9. Som søndagen skred frem, blev der åbnet mere og mere op for de medrivende kampe. Meget godt forarbejde på taktiktavlerne blev overført til gode præstationer i kampene, og det giver rigeligt at tale om ud fra et trænermæssigt og taktisk perspektiv.

Derfor er denne udgave af Mediano Superliga en af dem, hvor der bliver talt meget konkret om spillet på banen. Det skyldes naturligvis også, at panelet udgøres af trænerne Frederik Birk og Frank Hjortebjerg. De har begge en fortid i Brøndbys ungdomsafdeling som henholdsvis U19- og U17-træner, og før det har Birk været i HB Køge, mens Hjortebjerg har været i FC Nordsjælland og Næsby Boldklub - noget der ikke er helt uvæsentligt for snakken om kampen mellem Brøndby og SønderjyskE.

Efter en optakt til mandag aftens kamp imellem AaB og Vejle, bliver samtlige kampe gennemgået i kronologisk rækkefølge. Herunder finder du de eksakte tidskoder.

  • 04:58 - AaB - VB

  • 09:06 - EfB - OB

  • 22:20 - FCN - RFC

  • 37:19 - VFF - HOB

  • 44:59 - ACH - AGF

  • 58:25 - BIF - SJE

  • 1:19:17 - FCM - FCK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mediano La Liga: Topholdenes kvaler, stærke Spanien og La Liga i USA

Mediano La Liga: Topholdenes kvaler, stærke Spanien og La Liga i USA

Lav jeres næste workshop på Mediano

Lav jeres næste workshop på Mediano