logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Hør historien om den danske sportsdirektør, der tog på et eventyr, hvor løfterne ikke blev holdt

Hør historien om den danske sportsdirektør, der tog på et eventyr, hvor løfterne ikke blev holdt

Podcast: Lars Hallengreen fandt Alexander Sørloth og såede således det frø, der blev til den største handel i Superligaens historie. Det arbejde var med til at give ham tilbud fra russiske bagmænd i en klub på Cypern. Det eventyr endte ikke helt lykkeligt. Her er Lars Hallengreens historie.

Af Peter Brüchmann

Her fortæller den danske sportschef og fodboldscout Lars Hallengreen om otte måneder på Cypern som ansvarlig for fodboldholdet hos Pafos FC - og om hvordan han forlod jobbet kort før jul efter, at en række spillere og kontaktpersoner ikke havde fået løn og aftaler var blevet overholdt.

Lars Hallengreen er tidligere projektleder hos FC Nordsjælland med ansvar for både kunstgræs og de første skitser til fodboldakademiet og så har han været scoutingansvarlig hos FC Midtjylland, hvor han var manden, der fandt Alexander Sørloth, Superligaens hidtil største salg.

Du kan høre udsendelsen her:

Foto: Getty Images

Nu flytter Superligaen ind i 'Det taktiske værksted'  - første stop er AaB

Nu flytter Superligaen ind i 'Det taktiske værksted' - første stop er AaB

Dyk ned i fodboldens mentale side og hør, hvordan man taber sin identitet, når man indstiller karrieren

Dyk ned i fodboldens mentale side og hør, hvordan man taber sin identitet, når man indstiller karrieren