logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano 2. division: Middelfart BK - Kontraktfodbold og favoritværdighed

Mediano 2. division: Middelfart BK - Kontraktfodbold og favoritværdighed

I brudfladen mellem Trekantsområdet og Fyn ligger Middelfart BK. En af de få klubber i denvestlige del af 2. division der har kontraktfodbold. Et faktum der også giver dem enfavoritværdighed blandt konkurrenterne.

Af Lasse Yde Hegnet

Middelfart er en fynsk klub, på trods af dens geografiske nærhed til Jylland. På klubbens hold løber velklingende navne som Jesper Lange, Kim Elgaard og Nicolaj Hagelskjær rundt, og på trænerbænken sidder en Lillebælt-legende i Jes Bekke - kamprekordholder i FC Fredericia. Selvom Bekke er forholdsvis ny i cheftrænerhvervet lever han med den favoritværdighed kontraktfodbol dog den vægt navnene i hans trup giver.

I denne podcast fortæller Bekke om at give verbal plads til de enkelte spillere på holdet, om at indføre en Liverpool-inspireret spillestil i 2. division og om hvor Middelfart er i forhold til Trekants-områdets fodboldhierarki, og ikke mindst i det hierarki der foregår i 2. divisions pulje 2, hvor Middelfart har klar intention om at blande sig i toppen.

Du kan høre hele udsendelsen her:

Foto: Middelfart BK

Kalejdoskopet - her er historien om Vejle, Nørreskoven og 'Nordens Napoli'

Kalejdoskopet - her er historien om Vejle, Nørreskoven og 'Nordens Napoli'

Landsholds Special: Her er de 40 spillere, der står forrest til Danmarks EM-trup - måske har vi et luksusproblem

Landsholds Special: Her er de 40 spillere, der står forrest til Danmarks EM-trup - måske har vi et luksusproblem