logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Et talents udvikling, valg og behov er meget individuelle. Hvornår er det godt nok?

Et talents udvikling, valg og behov er meget individuelle. Hvornår er det godt nok?

Philip Billing, Victor Jensen, Rezan Corlu, Christian Eriksen, Nicolai Jørgensen. Fremtrædende talenter får ikke altid det hele ud af deres ophold i ind- og udland, men det betyder ikke, at de er et flop. Andre lykkedes med held og flid. Sådan kunne blot nogle af mange pointer lyde, når man skal opsummere dagens udsendelse om talenters valg, drømme og muligheder. 

AF SØREN KUSK

"Det er svært at være 11 år, der er så meget, som man ikke forstår". Sådan lød det i Krummes kendte sang om at vokse op. Men hvordan er det at være 16 år og skifte til Arsenal fra en amatørtilværelse i Hvidovre? Og hvordan er det at skulle stå på egne ben som 21-årig i Stavanger efter et mislykket ophold i FCK? Det er spørgsmål, som Jonas Hebo Rasmussen henholdsvis Jamil Fearrington i høj grad kan svare på. 

Dette er nemlig en af de udsendelser, hvor Søren Kusk har bedt de to gæster om at tage udgangspunkt i deres egne meninger og historier, når emner som klubskifter og taktisk træning er på bordet i dagens Mediano U-special: 

I udsendelsen diskuterer de to gæster forskellige aspekter af det at være et ungt talent, foruden timing i klubskifter til ind- og udland kigger de også på: 

  • Deres egne erfaringer med at flytte hjemmefra
  • Balancegangen mellem legen med bolden og dygtiggørelse
  • Hvornår klubberne kan øge professionalismen i træningen
  • Forskellen på England og Danmark
  • Den danske mentalitet
  • Prøvetræninger i alle verdenshjørner
  • De forventinger, man bliver mødt med som udefrakommende
  • ... og meget, meget mere. 

Mediano U er vores format om det talent-arbejde, der foregår hjemme og ude. Hvis du ikke allerede har hørt det, så kan du også finde pointer om talentarbejdet i mindre prominente klubber. Søren Kusk var nemlig en tur i Thisted FC, for at snakke om talentarbejdet i divisionerne: 

Topfoto: Gareth Copley / Getty Images

Velkommen til et nyt format på Mediano - Fodbold & Filosofi

Velkommen til et nyt format på Mediano - Fodbold & Filosofi

EM 92 - hummel special: I kommentatorboksen med Flemming Toft

EM 92 - hummel special: I kommentatorboksen med Flemming Toft