logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano La Liga – runde 20: Publikum vs Benzema, Reals pokalfadæse og de spanske midterhold

Mediano La Liga – runde 20: Publikum vs Benzema, Reals pokalfadæse og de spanske midterhold

Hjemmepublikum på Santiago Bernabeu piftede af Karim Benzema, da han blev skiftet ind i storsejren over Deportivo, og spørgsmålet er, om forholdet mellem Real Madrids fans og den franske angriber nogensinde bliver godt igen? Det undersøger La Liga-magasinet, som udgives i kølvandet på Real Madrids pokalfadæse mod Leganés, som vi selvfølgelig også taler om, og så ser vi på kvaliteten af midterholdene i Spanien, blandt andet ved en sammenligning med midterhold i England. 

AF Adam Møller Gomaa

Kan Karim Benzema og Real Madrids fans klinke skårene i et forhold, der helt tydeligt er rigtigt dårligt? Og er Benzema også Real Madrids 9’er i næste sæson? Det diskuterer eksperterne, Jonathan Hartmann og Morten Glinvad, i denne udgave af Medianos La Liga-magasin.

Derudover efterbehandler vi Real Madrids højst overraskende pokalexit til lille Leganés, hvor eksperterne undrer sig over Zinedine Zidanes dispositioner. Vi graver desuden ned i det spanske midterfelt og sammenligner med midterholdene i Premier League i et forsøg på at finde ud af, om det er lettere at være tophold i Spanien end i England.

Hør hele udsendelsen her: 

Det her er vores ugentlige magasin, hvor der er både tilbageblik, optakt og tematiserede samtaler, analyser og pointer om spansk fodbold.

I sidste uge hørte vi Jonathan Hartmann og Morten Glinvad beskrive det univers, som unge, håbefulde talenter befinder sig i på ungdomsakademierne i Sevilla og Barcelona samt forklare krisen i Real Madrid yderligere.

Har du lyst, kan du høre sidste uges udsendelse her:

Denne La Liga-podcast er sponseret af LeoVegas Sport og Travel Sense, og det er takket være dem, at vi kan give jer et La Liga-magasin hver uge. Hos LeoVegas Sport kan man spille live på alle kampe, og vil man sætte sin La Liga-viden på spil, kan man besøge leovegas.dk og under sport finde La Liga. Har man lyst til at spille på spansk fodbold i den kommende weekend, så tag at gør det inde på LeoVegas Sport.

Partner på udsendelsen er også Travel Sense, som giver 10% rabat på alle rejser til Barcelona, Atletico Madrid og Real Madrid-kampe, hvis du bruger koden ”mediano”, når du bestiller online.  

Ugens podcast rundes af med sandt eller falsk, hvor vi i denne uge forsøger at spå om blandt andet Atleticos muligheder for at vinde Europa League og om Bale og Ronaldos indbyrdes kamp om topscorertitlen i Real Madrid. 

I ugens udsendelse kan du desuden høre eksperternes bud på:

·      Om de er løbet tør for superlativer for at beskrive Lionel Messi.

·      Om Paco Jemez’ ultimative stil kan redde bundholdet Las Palmas.

·      Hvor Atletico Madrid står tre uger før mødet med FCK i Europa League.  

·      Hvorfor Barcelona er så gode i 2. halvleg i mange kampe i denne sæson.

·      Om Keylor Navas fortsætter som førstemålmand i Real Madrid i næste sæson.

·      Om Athletic kan undvære Aymeric Laporte, som er på vej til Manchester City.

·      Hvorfor Kepa endte med at forlænge i Athletic i stedet for at skifte til Real Madrid.

·      Hvorfor Diego Simeone kasserer 3-4-2-1 formationen igen efter et kortvarigt eksperiment. 

Foto: Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno

Analyse: Sandheden om AC Horsens

Analyse: Sandheden om AC Horsens

FC Midtjylland Special - Interview med Erik Sviatchenko om Celtic, om VM og om foråret i Superligaen

FC Midtjylland Special - Interview med Erik Sviatchenko om Celtic, om VM og om foråret i Superligaen