logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL – runde 25: Transferopsamling, midtugerunde og fænomenale Eriksen

Mediano PL – runde 25: Transferopsamling, midtugerunde og fænomenale Eriksen

Januars transfervindue er smækket i, og vi gør status på de mest opsigtsvækkende handler i Premier League. Derudover giver vi midtugerunden masser af opmærksomhed, og her er eksperterne i chok over Chelsea og utilfredse med Arsene Wenger, mens Tottenham og i sær Christian Eriksen får ros for at gøre næsten alt rigtigt mod Manchester United, der til gengæld også skuffede i topkampen på Wembley.  

AF Adam Møller Gomaa

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Oddset.

Nogle gange kan transfervinduet i januar godt være skreget op til noget, det ikke kan leve op til. Men januar 2018 vil alligevel blive husket for mange markante handler, og vi analyserer en del af dem i ugens Mediano PL. Derudover har vi masser af guf fra midtugerunden, hvor Bournemouth rystede hele fodbold-England med en 3-0 sejr over Chelsea på Stamford Bridge, og hvor Arsenal igen leverede en forfærdelig indsats i udekampen mod Swansea. Og så var det selvfølgelig også runden, hvor Christian Eriksen scorede Premier League-historiens tredjehurtigste mål i en kamp, hvor Tottenham var langt bedre end Manchester United, og hvor Eriksen var banens i særklasse bedste. Ekspertpanelet udgøres af cheftræner i FC Roskilde, Rasmus Monnerup, og Christian Holst, som er angrebstræner i Frem.  

Hør hele udsendelsen her: 

I "runden rundt" taler vi også om Liverpools overbevisende sejr i Huddersfield, som var den perfekte måde at komme tilbage på sejrsporet efter nederlag til Swansea og FA Cup-exit mod West Bromwich.

Hvis du godt kan lide Premier League vil du sikkert også kunne lide vores nyde format, Mediano Preview, som har premiere i eftermiddag. Her varmer Sture Sandø sammen med eksperterne op til weekendens største kampe i blandt andet Premier League, som byder på Liverpool-Tottenham.

Udsendelsen i artiklen her er sponsoreret af Oddset, som er en af Medianos samarbejdspartnere og sponsorer. Oddset betaler for at være med, og her på Mediano er vi stolte af vores partnere. Kan du lide Mediano, kan du forhåbentligt også lide vores sponsorer. Firmaer som Danske Spil, der står bag Oddset, er grunden til, at Mediano findes i det omfang, vi gør. Og de er grunden til, at vores brugere får gratis indhold, så en stor tak til Oddset for, at vi kan lave en masse fedt indhold om engelsk fodbold på Mediano.

I denne udsendelse kan du desuden høre eksperternes bud på:

·      Om Huddersfield er nedrykningsfavorit. 

·      Om Arsenal kunne finde på at skille sig af med Arsene Wenger.

·      Om Theo Walcott havde brug for sit skifte til Everton for at komme til sin ret.  

·      Om Leicester burde slippe Riyad Mahrez, når han gerne vil til en større klub. 

·      Om Bournemouths sejr på Stamford Bridge er den største overraskelse i denne sæson.

·      Om Pep Guardiola har en pointe i, at man må beskytte spillere som Sané mere, efter at han blev savet ned og ankelskadet mod Cardiff. 

Odd.st/mediano

Foto: Getty Images/Julian Finney

Mediano La Liga – runde 21: Mtiligas Malaga, Coutinhos ligadebut og Krohn-Dehlis forbudte skifte

Mediano La Liga – runde 21: Mtiligas Malaga, Coutinhos ligadebut og Krohn-Dehlis forbudte skifte

600 udsendelser senere

600 udsendelser senere