logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Næsby BK - Ny start og dårlig turneringsstart

Næsby BK - Ny start og dårlig turneringsstart

Nordodenseanske Næsby BK er tilbage i divisionerne efter en tur i Danmarksserien. Nedturen har sat sine spor i den ellers så ambitiøse klub der prøver at få en ny start samtidig med at turneringsstarten har været hård.

Af Lasse Yde Hegnet

Næsby i 2017 havde en plan. En vision 2025 der involverede efterskoler og hoteller. Næsby i 2019 er noget andet. En klub der efter en grim nedtur til Danmarksserien har måttet kæmpe sig tilbage og forsøge at genindtage sin 2. plads i det fynske fodboldhierarki. I spidsen er træner Kristoffer Johansen og sportschef Jonas M. Hansen. Begge deltager i denne podcast, og fortæller om en klub der forsøger at komme tilbage på sporet.

Ideen om talentudvikling har i mange år været så stærk at klubben decideret forsømte førsteholdet og satte sin egen divisionsstatus på spil - det reflekterer sportschefen over mens træner Johansen forsøger at styrke sit holds vinderchancer ved at indstille dem på modstanderen - men ikke i den gængse forstand. Udover det har klubben en øjeblikkelig uoverensstemmelse med nogle marginaler og personlige fejl.

Du kan høre hele udsendelsen her:

Fotos: Carsten Tønsberg

Fodboldministeriet: De Uønskede og Souness' Straf

Fodboldministeriet: De Uønskede og Souness' Straf

Tema om spisevægring: Har man et problem i dansk eliteidræt?

Tema om spisevægring: Har man et problem i dansk eliteidræt?