logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: De Uønskede og Souness' Straf

Fodboldministeriet: De Uønskede og Souness' Straf

Hvor slemt kan det blive, hvis man sætter en 4-4-2 af de mest uønskede spillere? Kommer Wolny mon nogensinde på tavlen i quiz’en igen? Og hvilken kendt læge har Landsholds-Lars nu været til behandling hos? Svarene får du i Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Stakkels Producer-Sture har ligget syg lige siden AGF vandt over Brøndby. Han kan tilsyneladende ikke længere tåle en smule succes. Den slags er der heldigvis aldrig, når han laver podcast med Landsholds-Lars og Wolny. Jacobsen har for øvrigt stadig problemer med sit ene øre, og det har fået ham til at opsøge endnu en kendislæge, som nedstammer direkte fra en tidligere Juventus-spiller.

Der er masser af kendisfaktor over ugens tema, hvor der skal sammensættes et hold af de 11 spillere, som du aldrig vil ønske kommer til at spille for din klub. ”Not worth the trouble”-holdet tager sin form med stor hjælp fra lytternes input af navne. Det er på ingen måde sportens bedste sønner, der hives frem.

Roulette-runden har ikke gjort andet end at sprøjte penge ud i denne sæson. Men når der spilles på vegne af fem Superligalegender, kommer sejrsstimen for alvor under pres. Med quiz’en forholder det sig omvendt. Den har været dårligere jammerlig indtil nu, men måske bliver det i denne uge, den løfter sig helt op til tålelig?

På balkonen kommer panelet forbi lytternes spørgsmål omkring, hvad man skal synes om bruge af andet end hjemmebanetrøjer på eget stadion, om at tage målmænd med frem og om der skal angribes eller forsvares, når man møder overmagten.

Legende News bringer en chokerende afsløring om en af Skotlands allerstørste i form af selveste Graeme Souness, der havde legenden Jan Bartram under sine vinger i Glasgow Rangers. Den iltre skotske manager lod næverne tale, hvis spillerne havde haft lidt for meget gang i baren aftenen inden en træning…

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.

Foto: Jamie McDonald/Getty Images

Bundesliga 2019/2020: Bliv klædt på med den store sæsonoptakt

Bundesliga 2019/2020: Bliv klædt på med den store sæsonoptakt

Næsby BK - Ny start og dårlig turneringsstart

Næsby BK - Ny start og dårlig turneringsstart