logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

500.000 tak. Medianos første store milepæl er nået

500.000 tak. Medianos første store milepæl er nået

I denne uge rundede Medianos podcast-udsendelser 500.000 afspillede episoder. Vi vil gerne sige jer tak, fordi I vælger at lytte med. Vi håber, at I vil være med til at udvikle Mediano på nye, flere og spændende områder.

 

511.000 gange har lytterne ved telefoner, tablets og computere valgt at sætte en Mediano podcast i gang, siden vi gik i luften 1. juni. Det er tallet i skrivende stund, og det flytter sig med mere end 5.000 om dagen i øjeblikket.

Den halve million afspillede podcasts fra Mediano er vi dybt taknemmelige for.  Og på samme tid ydmyge og stolte. På billedet herover er en god del af Mediano-redaktionen og holdet bag samlet til en fredagsbar her i efteråret.

Det er ikke helt uden grund, at man ude i den store verden betragter podcast som et af de hastigst voksende medier, fordi det opfylder alt det to-go forbrug, som gør, at vi kan lytte og blive klogere og underholdt, mens vi cykler, kører bil, løber, klipper hæk eller ruller med barnevognen.

Planerne for 2017

Vi kigger lige nu på planer for 2017, og som mange af jer ved, vil vi gerne lave endnu flere udsendelser fremover. Vi laver lige nu ugentlige udsendelser på Alka Superligaen, Champions League og Premier League. Vi har netop lanceret et samarbejde med bulibold.dk og sat podcasten 'Mediano bulibold' i omløb. Vi har flirtet med Serie A og La Liga, og det er en erklæret målsætning også at kunne lave ugentlige udsendelser på disse populære ligaer, når vi har rammer og partnere på plads.

Mange af jer, der lytter og læser med derude er netop nogle af dem, som virksomheder ellers har kolossalt svært ved at nå kontakt med. I er unge. Nogle af jer er også på alder med vores gamle redaktører, men I er generelt yngre end et traditionelt sportspublikum. Mange af jer bruger adblock og ønsker ikke bannerreklamer og sites, der er sovset ind i den traditionelle kommercielle 'råbekonkurrence'. Så I er en helt særlig gruppe, som vi gerne vil tage med på Medianos næste skridt.

Hvordan bruger du Medianos podcast?

Vi har masser af planer for udviklingen af site, blogs, fortælleformer og artikler. Vi læser og ser det meste af, hvad I skriver på de sociale medier, når I kritiserer eller roser os. Det lærer vi meget af. Men vi vil også gerne lære jer lidt bedre at kende.

Så gør som Lars Friis herunder. Han er assistenttræner i AGF og var så venlig at sende os denne video fra sin bil allerede, da vi begyndte at lave daglige udsendelser  under EM.

Vi håber derfor, at mange af jer vil gøre det samme: Hjælp os med at fejre en milepæl, der handler om hvor, hvornår og hvordan I lytter med. Og hvorfor. Send din video i den Facebook-tråd, vi lægger op til denne artikel. Så klipper vi hele balladen sammen til et lækkert kampreferat.

Vi høres ved.

Englands næststørste by lider: Lokalderby i skyggen af problemer

Englands næststørste by lider: Lokalderby i skyggen af problemer

Talentudvikling: Kan "den danske model" stå for presset udefra?

Talentudvikling: Kan "den danske model" stå for presset udefra?