logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Tør Ståle gå efter 3 point i aften?

Mediano CL: Tør Ståle gå efter 3 point i aften?

Det bliver en tæt affære i Parken i aften, men udfaldet afhænger af Ståle Solbakkens risikovillighed. Jonathan Hartmann og Christian Wolny analyserer de taktiske og sportslige aspekter af opgøret i denne onsdagsudgave af Mediano CL.

Af Daniel Sichlau

Leicester er ankommet til København, og denne gang uden at være iført Ninja Turtles-kostumer. Aftenens topopgør i Gruppe G kan meget hurtigt blive en spændende affære, men det afhænger af hvor meget Ståle er villig til at risikere. Mediano CL's ene paneldeltager, Jonathan Hartmann, forklarer i denne uges onsdagsudsendelse, at det er vigtigt for Ståle at rykke sine backs længere op i banen, hvis Leicesters defensiv skal lirkes op. Omvendt er det en risiko, da spillere som Jamie Vardy og Riyad Mahrez vil elske at udnytte de bagrum, som fremskudte backs immervæk giver. Derfor er det hele overladt til københavnerne.
Hvor meget tør Ståle risikere?

Samtidig kunne både Christian Wolny og Jonathan Hartmann godt forestille sig, at den første del af kampen bliver en tæt affære, hvor de to mandskaber afventer hinanden.
Og her mener de at første halvleg sagtens kunne ende uafgjort, hvilket Oddset giver odds 2,00 på. 1

På White Hart Lane tager Tottenham imod Bayer Leverkusen, og med sidste rundes tætte opgør in mente, kan man godt forvente det samme i aften, også selvomRoger Schmidts mandskab meget at bevise, efter 3 uafgjorte ud af 3 kampe i Gruppe E.
Christian Wolny, der også er kendt for sin store kærlighed til Tottenham, mener at det giver god mening, at The Lilywhites og Leverkusen neutraliserer hinanden igen, og at Schmidts tyske maskine godt kunne ende med endnu en uafgjort i tasken, hvilket man får odds 3,75 for.

Sidst, men ikke mindst, nåede vi forbi situationen i Juventus, hvor afskeden med Pogba ikke har gjort særlig ondt, men det nye Juventus post-Pogba har stadig en smule knas i maskineriet, dog ikke noget der vækker bekymring. Juventus tager i aften imod Lyon, der har svært ved at gøre sig gældende i Ligue 1. Især har fraværet af Alexandre Lacazette ramt hårdt, da han på mange måder er den talisman, der i første omgang sikrede dem kvalifikation til Champions League. Gruppe H er stadig åben, men med en sejr i aften kan Juventus sikre sig avancement.
Wolny og Hartmann var ikke et sekund i tvivl om at Juventus kommer til at vinde kampen, og samtidig holde målet rent, hvilket man får til odds 2,15 på Oddset.

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset. Husk at du kan deltage i 'DM i Oddset' og vinde en plads på 'Verdens bedste fodboldrejse'. Læs mere om hvordan på danskespil.dk/oddsdm.

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Boguddrag: John Eriksen - angriberen, der glemte sig selv

Boguddrag: John Eriksen - angriberen, der glemte sig selv

Mediano PL: Er filmen igen knækket for Moyes?

Mediano PL: Er filmen igen knækket for Moyes?