logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Pusic-typer, kliché-killer og tæsk fra Søren Andersen

Fodboldministeriet: Pusic-typer, kliché-killer og tæsk fra Søren Andersen

Tredje udgave af Fodboldministeriet er klar til stream eller download med grin, drilleri og analyserer som altid. Landsholds-Lars Jacobsen og Christian Wolny snakker blandt andet om Martin Pusic, der i forvejen ikke var populær blandt sine holdkammerater i FC Midtjylland, og næppe er blevet mere vellidt, efter at have stjålet et straffespark fra anfører Jakob Poulsen. Der diskuteres om det er sådanne typer, der kan rykke et dansk hold fra leverpostej til succes internationalt, eller om han bare skal rette sig ind uanset, hvad det medfører for hans eget spil. De to værter er ikke enige, mens Producer-Sture bare er glad for, at Pusic ikke spiller i AGF…

Af Christian Wolny og Sture Sandø

I ugens udgave af Fodboldministeriet tager vi en snak om, hvor meget en angriber egentlig kan betyde for et hold ender med konklusionen, at sådan en faktisk kan redde en hel klub. Og her kan du også finde ud af, hvorfor legendariske Søren Andersen engang lovede Lars Jacobsen bank i et omklædningsrum inden en kamp i Odense.

”Vi var bare ikke klar fra start” og ”De andre ville det mere end os”. På en lytters foranledning gøres der op med to af fodboldens værste undskyldninger efter et nederlag. Og der er Landsholds-Lars helt på fansnes side.

Wolny har udnævnt sig selv til storfavorit til at komme foran for første gang i Lars Jacobsen-quiz’en. Du må selv høre, om det lykkes. Men vi kan godt afsløre på forhånd, at det ender med dårlig stemning i Pirlos hule hos Mediano, hvor podcasten optages….

Duoen besvarer også på mails fra lytterne, og her gives svaret på, hvilke klubber der er mest og mindst gæstfri i den danske Superliga, når man besøger dem som udehold. Og Lars Jacobsen forklarer forskellen på en bødekasse i Danmark og udlandet.

Producer-Sture Sandø styrer teknik, knapper og holder AGF-fanen højt i Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi. Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Topfoto: Getty Images/Lars Rønbøg

Mediano PL: Da Guardiola satte Manchester-skabet på plads

Mediano PL: Da Guardiola satte Manchester-skabet på plads

La Liga-klummen:  Barҫa-dræberen Kiko og et genopstået Alavés

La Liga-klummen: Barҫa-dræberen Kiko og et genopstået Alavés