logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Det bliver et blodbad på Camp Nou

Mediano CL: Det bliver et blodbad på Camp Nou

Så sætter Mediano kursen mod første runde i Champions League. Her er en halv time om 3 af tirsdagens kampe leveret af Christian Wolny & Jonathan Hartmann.

Af Daniel Sichlau

Endelig! Nu er det tid til Champions League-hymnen for alvor kan høres i hele Europa. Verdens største pokalturnering er tilbage, og det markerer vi selvfølgelig i Medianos Champions League-magasin: Mediano CL.

I denne omgang har vi inviteret Christian Wolny & Jonathan Hartmann ind til at gøre os klogere. I denne tirsdagsudsendelse, har vi fokus på kampene mellem Paris SG - Arsenal, Barcelona - Celtic & PSV - Atletico Madrid.

Christian Wolny er slet ikke i tvivl om at Brendan Rodgers' Celtic, får læsterlige klø på Camp Nou, og spåede det allerede til at blive et blodbad. Det på trods af at de evige rivaler fra Rangers blev udraderet i weekenden. En weekend hvor selvsamme Barcelona snublede mod oprykkerne fra Alavés.

Den spådom gav Jonathan Hartmann ham ret i:

Luis Enrique har selv været ude og sige, at dette Barcelona-hold er det stærkeste han har haft i sin tid i klubben. Det kommer til at skinne igennem.

Foruden nyklassikeren Barcelona - Celtic fik vi også gode analyser på PSG - Arsenal, hvor sidstnævnte skal have held med at holde Cavani fra fadet, og PSV - Atletico Madrid der stensikkert ender under 2,5 mål. I hvert fald hvis man spørger BetMaster Wolny. 
 

Programmet bliver præsenteret i samarbejde med Oddset.

Foto: David Maher / Getty Images

Mediano CL: Juventus slikker sig allerede om munden

Mediano CL: Juventus slikker sig allerede om munden

Mediano PL: Da Guardiola satte Manchester-skabet på plads

Mediano PL: Da Guardiola satte Manchester-skabet på plads