Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Det' Politiet, racisme og Schjønberg vs. DIF

Fodboldministeriet: Det' Politiet, racisme og Schjønberg vs. DIF

Hvad stiller vi op med racisme i fodbold, og hvor meget fylder det hos spillerne? Hvorfor har politiet henvendt sig til Fodboldministeriet? Og hvad stiller man op, når DIF sætter spørgsmålstegn ved Schjønbergs evner? Svarene får du i anden sæsons 12. udgave af Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Producer-Sture er ikke til at skyde igennem. Han er blevet en stor kanon i ugens løb, hvor det både er blevet til AGF-sejr og et job hos UEFA. Måske er det derfor kasketten for en gangs skyld er skiftet ud med en hue. Der skal dog mere til at imponere Landsholds-Lars, der raser over, fru Majbritt har fået en fartbøde i AUDI’en. Wolny er blevet pumpet med giftstoffer, i form af alle verdens vaccinationer, så han hænger tilpas meget med mulen til ikke at kunne komme op i de to andres gear.

Det udnytter Jacobsen hurtigt i quiz’en, hvor det kører forrygende for Landsholds-Lars. Og der mangler heller ikke overskud, når verdens bedste lytteres spørgsmål skal besvares. Der kommer dog en del tøven ind i studiet, da en mail fra politiet læses op. Heldigvis er det i en god anledning, da ordensmagten gerne vil være med i Roulette-Runden i anledning af, at de skal møde vennerne fra Christiania i et topopgør i Serie 1. Udover penge fra LeoVegas, vil politiet også gerne have den vrede kommentator til at kommentere kampen og Mediano til at producere og streame den live. Hvordan det går, kan du finde ud af i denne uges udgave af Fodboldministeriet.

Her kan du også høre, hvordan det kan gå, når verdens bedste lyttere hjælper verdens bedste lyttere. Og finde ud af, hvorfor FC Prostata fra Odense har 24 splinternye sæt spilletøj på vej med posten fra Jack&Jones og Bestseller.

Og så behøver du ikke kun at nøjes med en anekdote om tidens favoritlegende Michael Schjønberg i denne uge. For gutterne ringer simpelthen til ham, efter en atletikekspert har sået tvivl om rigtigheden af historien om dengang, jernmanden Schjønberg sprang 191 cm i højdespring iført jeans og handball spezial på fødderne.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi og LeoVegas. Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Mediano CL: "Glem alt om at brasilianske forsvarsspillere ikke kan forsvare"

Mediano CL: "Glem alt om at brasilianske forsvarsspillere ikke kan forsvare"

FC Midtjylland Special: Interview med Rasmus Ankersen om Thorup, RvdV, Glen og forholdet til FCK, Brøndby og alle de andre

FC Midtjylland Special: Interview med Rasmus Ankersen om Thorup, RvdV, Glen og forholdet til FCK, Brøndby og alle de andre