logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: The life of Sture, klubløse og Poul Hansens mave?

Fodboldministeriet: The life of Sture, klubløse og Poul Hansens mave?

Hvordan er det, at stå uden klub, når transfervinduet smækker i? Hvem har givet Landsholds-Lars den største skideballe? Kommer quiz'en tilbage på sporet? Og hvad nåede Producer-Sture at opnå i sin alt for korte fodboldkarriere?

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Så er drengene samlet igen for at levere endnu en udgave af fodboldministeriet. Landsholds-Lars glæder sig til weekendens golf-turneringen, hvor han er udnævnt til viceanfører på fodboldspillernes hold, der hvert eneste år bliver udfordret af håndboldveteranerne. Og humøret falder ikke engang, da Wolny gør grin med hans golftøj, eller da Producer-Sture serverer en halvsløj omgang brunsviger for fynboen Jacobsen.

Snakken går flittigt omkring dem, der må se på transfervinduet suse forbi uden selv at have billet til at komme med på toget. De transferfrie spillere uden klub eller kontrakt. Landsholds-Lars forklarer meget om livet som klubløs under klubskifternes store sommerfest. En situation han selv har oplevet flere gange i karrieren, og som han på ingen måde savner.

Det nye format i Landsholds-Lars quiz'en er fortsat under hidtil uset kritik. Den hårdeste i podcastens historie. Et problem, som Producer-Sture har forsøgt at løse via flittig dialog med danskfodbold.com og gode tip og forslag fra verdens bedste lyttere. At det lykkes at rette op på den synkende skude, er nok noget af en påstand. Men ændringer fører det trods alt med sig, inden Wolny og Landsholds-Lars skal afgøre, hvem der tager denne uges point.

Sture leverer også første kapitel omkring sit livs højde- og lavpunkter. Denne gang handler det især om den ellers så lovende fodboldkarriere der brat endte med den efterhånden legendariske hovedstødsscorende dværg i en firmasport-kamp engang i begyndelsen af dette årtusinde.

Lytternes spørgsmål bringer os denne uge forbi den største skideballe Lars Jacobsen har fået som fodboldspiller, rækkefølgen spillere går på banen i og om en profils personlige nedtur kan påvirke en hel trup.

Roulette-runden er i en historisk krise. Ikke en eneste gang i den nye sæson er det lykkes for de tre ulykkesfugle at få LeoVegas til at sende penge ud til verdens bedste lytteres gode fodboldformål. I denne uge er det en skole der får muligheden for at bryde mønsteret. Og Producer-Sture er på forhånd villig til at ofre sin guldjeton i jagten på succes.

Lille-Børge får helt usædvanligt lov til at stå for ugens anekdote for anden uge i streg. Ganske enkelt fordi, Landsholds-Lars har en ny historie om Gordon Strachans look-alike, som han slet ikke kan holde for sig selv en uge længere. Uden at afsløre for meget, kan det godt nævnes, at det er en anekdote, der gav den gode Poul Hansen ondt i maven...

Alt sammen får du i denne uges comeback-udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Christian Petersen/Getty Images

Danmark knuste Polen - et noget anderledes nedlæg fra Festugen

Danmark knuste Polen - et noget anderledes nedlæg fra Festugen

Neymar(keting), fodbold og geopolitik

Neymar(keting), fodbold og geopolitik