logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Ja til druk, brækket kraveben og død over håndtegn

Fodboldministeriet: Ja til druk, brækket kraveben og død over håndtegn

Hvordan skal fodboldspillere tackle lysten til en druktur? Og hvorfor bør man tjekke, hvem man flytter ind ved siden af, inden man inviterer hele holdet over til fest? Kan Landsholds-Lars afgøre quiz'en før en livsfarlig tiebreak? Bliver det til endnu en succes på rouletten? Og hvad er der med Lars og håndtegn? Få alle svarene i denne uges afsnit!

Af Sture Sandø

Tandlægestolen venter på Landsholds-Lars så snart dagens podcast er forbi, og det sætter sit tydelige præg på både humør og opførsel. Men Jacobsen lader sig dog bløde op af flere ting og episoder i løbet af denne uges Fodboldministeriet. Krøniken Life of Sture er altid et hit hos Lars, og store triumfer og gode oplevelser i privaten spreder også god stemning. Festen slutter dog brat, da der kommer spørgsmål fra verdens bedste lyttere på bordet. Det vender vi lige tilbage til senere.

For først kaster de tre sig ud i en tema-snak omkring at drikke alkohol i moderne fodbold. Landsholds-Lars forklarer, i hvor stort omfang det stadig findes, hvordan det gøres, hvorfor det kan ske. Og ikke mindst, hvad han selv har været rodet ud i af ballade i de gode gamle dage.

I Roulette-runden jagtes anden triumf i træk, og denne gang forsøger en lytter at vinde penge til at sende foldbolde, i stedet for håndbolde, til Afrika. Landsholds-Lars quiz’en har uge efter uge udviklet sig til at blive noget af et drama. Og nu har den for første gang også oplevet at undgå nogen form for shitstorm fra lytterne. Om det er et godt eller skidt tegn for niveauet i selve konkurrencen er tvivlsomt vurderet ud fra de involveredes præstationer i denne omgang.

Og så er vi nået tilbage Lars’ raserianfald. For lytternes spørgsmål bringer drengene forbi mentaltræning, spillere der er fans af klubber og så håndtegn på en fodboldbane. Og især sidstnævnte får Jacobsen op i det røde felt. Og efter at have fundet opbakning hos både Producer-Sture og Wolny, slipper den gamle landsholdsspiller for alvor harmen løs.

Måske er det derfor, Jacobsen ikke føler sig helt rustet til at levere denne uges legendenews fra tvillingerne Johansens univers. I stedet vil han hellere læne sig tilbage og nyde det sidste anekdotekys fra Lille-Børge og Smurf, inden de skal optages i Hall of Fame. 

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga: "Om du så sendte det hold på Damhuskroen hele december, ville de stadig ikke score"

Superliga: "Om du så sendte det hold på Damhuskroen hele december, ville de stadig ikke score"

Aarhus Fremad - En hveps med humlebi-tankegang

Aarhus Fremad - En hveps med humlebi-tankegang