logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Sandbox: Optakt til Copa América 2019 - første del

Sandbox: Optakt til Copa América 2019 - første del

Den 15. juni kl. 02.30 dansk tid sparkes spillet om det sydamerikanske mesterskab for landshold i gang med dysten mellem Brasilien og Bolivia. Brasserbold varmer op til turneringen, der byder på verdensnavne som Neymar, Messi og Suárez.

Af Andreas Knudsen, Brassebold

Brasilien, Argentina og Uruguay har tilsammen ni verdensmesterskaber og har i mange år domineret verdensfodbolden, men selvom Sydamerika ikke har vundet en VM-pokal siden 2002, er det stadig fra det store kontinent, at vi finder nogle af de største spillere i verden.

Hvis du spørger Brasserbold, er Copa America det sted, at man skal rette øjnene hen fra den 15. juni for at få underholdning i topklasse.

I denne første Copa America-podcast flyver Brasserbold op i helikopteren, ser på turneringen fra oven og kigger på de tolv deltagende hold, hvor to af dem slet ikke er fra Sydamerika. Det er masser af prestige på spil, især efter en slutrunde i Rusland, hvor de bedste sydamerikanske deltagere ikke nåede længere end til kvartfinalen. Det er med andre ord revanchetid for Neymar, Messi og Suárez.

Brasserbold består af Andreas Knudsen og Peter Arnholdt, som begge er ildsjæle, når det gælder sydamerikansk fodbold. Andreas bor i det kronjyske, er halvt brasser og passioneret fan af storklubben Flamengo, mens scouten Peter bor i Belo Horizonte og kommer til at rapportere fra heksekedlen, mens kampene foregår. Slår du op i Michelin guiden leverer vi menuen, der sammen med jordemorkaffen, får dig til at vende op og ned på dag og nat, mens Copa América spilles.

Du kan høre udsendelsen her:

Du kan abonnere på den nye kanal, Mediano Sandbox:

Her hvis du bruger iTunes.

Her, hvis du lytter i Spotify.

Her, hvis du bruger PocketCast.

Og her i SoundCloud.

Skriv også gerne en anmeldelse i iTunes - eller endnu bedre fortæl andre om kanalen, hvis du hører noget, der synes fortjener et endnu større publikum.

Her kan du finde mere fra Mediano Sandbox:

Foto: Buda Mendes/Getty Images

Tillykke til Lyngby og Hobro med livet i Superligaen - og et kig ind i to rækker med stor risiko

Tillykke til Lyngby og Hobro med livet i Superligaen - og et kig ind i to rækker med stor risiko

Brøndby Special - Her er et bud på det nye Brøndby under Niels Frederiksen & Co.

Brøndby Special - Her er et bud på det nye Brøndby under Niels Frederiksen & Co.