logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Jul, double-quiz & Per P på bumletur

Fodboldministeriet: Jul, double-quiz & Per P på bumletur

Julepause, ringetoner, kontroversielle dommerkendelser i Lars-Jacobsen quiz'en, Per P i vådt uføre og en efterspurgt kommentar fra Lars oven på en episode søndag. 16. udgave af Fodboldministeriet har det hele og mere til!

AF CHRISTIAN WOLNY & STURE SANDØ

Fodboldministeriet er klar med 16. udgave inden de tre rødder ryger på julepause sammen med Superligaen. Landsholds-Lars er i stort julehumør og nissehuen klemmer så meget om hans hoved, at han roser Lars Jacobsen-quiz'en. Men det er naturligvis inden, den byder på dagens udfordringer… Producer-Sture har været tæt på at vinde en bordfodboldturnering i Tyskland sammen med en verdensmester, men der skal mere til at imponere Landsholds-Lars, der stadig venter tålmodigt på at få sin AUDI tilbage, så det for alvor kan blive jul.

Til gengæld bliver Jacobsen mere end imponeret, da Sture afslører, at temaet fra Landsholds-Lars quiz'en nu endelig kan hentes, ganske gratis, som ringetone til din telefon. Endda i to forskellige versioner, hvis nogen mod forventning ikke skulle være pjattet med obo og klarinet. Manualen for at hente ringetonen findes sidst i denne artikel.

Wolny og Jacobsen får også snakket godt og grundigt om, hvad der foregår i en spillertrup under den 2½ måneder lange julepause, som nu står for døren i Superligaen. De fleste fans hader den, men for spillerne i klubberne er det både lort og lagkage og en af de absolut vigtigste perioder for dem. Ikke mindst fordi der her kan laves om på listen over trænerens foretrukne og ferien i de varme lande afløses af et nervøsitetsfremkaldende transfervindue.

Lars får, på flere lytteres anmodning, også snakket om TV-episoden mellem ham og Glen Riddersholm efter AGF-FCK-kampen, ligesom quiz'en byder på et historisk øjeblik efter den evige debat om ekstrapoint til Lars har fået et kapitel mere. Og så er der naturligvis også endnu en anekdote i fortællingen om den tidligere Superligabomber Per P, der i denne uge kommer til at vise, han bestemt også kunne være en festlig fyr uden for banen. I dette tilfælde måske en smule for festlig.

Alt sammen får du i 16. udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi. Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Følg nedenstående links og få Mads Julius Dyrsts legendariske jingles som ringetone:

Landsholds-Lars-jingle

Landsholds-Lars-jingle (8-bit version)

Klik HER for en guide, hvis du er i tvivl om, hvordan du får ringetonen det sidste stykke ind på din iPhone eller Android-telefon via din computer (Producer-Sture har gjort det meste af arbejdet, så du kan starte ved punkt 12).

Foto: Ian Walton/Getty Images

Mediano PL: "Dear Mr. Graham"

Mediano PL: "Dear Mr. Graham"

Mediano CL: Der venter os en masse godt i det nye år

Mediano CL: Der venter os en masse godt i det nye år