Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Slåskamp, Per P vs. Effenberg og Rouletten

Fodboldministeriet: Slåskamp, Per P vs. Effenberg og Rouletten

Fodboldministeriet er tilbage! Anden sæson er hermed skudt i gang. Slåskampe og intense træninger er på programmet sammen med Landsholds-Lars Quiz'en, voksenmobning og væddemål om 50 D-Mark. Lyt med i 17. udgave.

Af Sture Sandø & Christian Wolny

Så er ferien for alvor forbi, og de tre mavesure gutter er tilbage på balkonen i Fodboldministeriet. Første afsnit i sæson 2 er dermed klar til download. Humøret er højt fra første fløjt, og ikke mindst genfødslen af Lars Jacobsens Audi spreder stor glæde. Stemningen vender dog til raseri, da det kommer frem, at Landsholds-Lars' nyfundne kærlighed til at stå på ski, og den derfor planlagte skiferie med familien i marts, hænger i en tynd tråd på grund af en knæskade i den nærmeste familie. Udviklingen på den cliffhanger bliver spændende at følge de næste par ugers tid…

Producer-Sture er også kommer dårligt i gang med dagen, fordi han var udsat for voksenmobning i datterens børnehave. Igen er AGF årsagen til den stakkels mands lidelser i dagligdagen. Både Lars og Wolny når frem til, at et lille slagsmål mellem to holdkammerater til en træning kan kaste meget godt af sig, og Lars giver eksempler fra karrieren. I de fleste tilfælde er det endt godt og rystet truppen endnu bedre sammen, men der var jo så også dengang, hvor det endte med, at begge kamphanerne måtte forlade klubben i Frankrig efter et slagsmål.

Landsholds-Lars quiz'en ændrer igen form, og da der samtidigt startes fra nul i stillingen, får Lars en enestående mulighed for at bringe sig foran for første gang i et halvt års tid. Det ender i et mindre drama, hvor der skal ekstra betænkningstid, og stor velvilje fra Producer-Sture til, at afgørelsen findes. Fodboldministeriets nye partner fra LeoVegas gør sin entré i podcasten, og det betyder, at en lytter hver uge nu kan smide 500 kr. på rouletten og sende gevinsten videre til et godt formål, efter eget ønske, inden for fodboldens verden.

Og så er der naturligvis også endnu en anekdote i fortællingen om den tidligere Superligabomber Per P. Denne gang involverer det den tidligere tyske landsholdsspiller Stefan Effenberg, der naturligvis også måtte sande, at han i Per P spillede på hold med en stor kanon.

Alt sammen får du i 17. udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi og LeoVegas. Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Mediano lancerer nyt site om kvindefodbold

Mediano lancerer nyt site om kvindefodbold

Mediano CL: Sidder F.C. Barcelonas kommende cheftræner på Sevillas bænk?

Mediano CL: Sidder F.C. Barcelonas kommende cheftræner på Sevillas bænk?