logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Misligholdte kontrakter, uærlige golfspillere og en rasende Palle Plankeværk

Fodboldministeriet: Misligholdte kontrakter, uærlige golfspillere og en rasende Palle Plankeværk

Hvorfor er Landsholds-Lars ikke bare sur men deprimeret? Hvad mener han om spillere, der ikke overholder deres kontrakter? Og kan rouletten sikre nogle fynske old-boys 1.000 kr. så Thomas Gravesen kan få slukket tørsten? Bliv klogere i sæsonens fjerde udgave af Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Egentlig burde Landsholds-Lars for en gangs skyld kunne møde ind i fodboldministeriet med et smil på læben efter en gennemført god uge med to sejre til det danske landshold og mange andre gode ting med i tasken. Men én enkelt oplevelse har ødelagt alting for den stakkels Jacobsen, der er helt i kulkælderen efter et ydmygende nederlag i den golfturnering han havde glædet sig til i månedsvis, hvor de tidligere fodboldhelte skulle slå håndboldens ditto. Da ord bliver sat på skuffelsen kommer det ene grimme lag af svindel og snyderi efter det andet frem for dagens lys, og til sidst er Producer-Sture og Wolny nødt til at ringe og konfrontere golf-bødlen med anklagerne og skaffe Lars en mulighed for oprejsning.

Den triste stemning bliver som altid vendt til raseri. Ikke mindst fordi ugens emne omhandler en af trioens helt store fjender: spillere der ikke vil respektere de millionkontrakter, de selv har indgået kort tid forinden. Her bringes alt fra Dembelé og Diego Costa til Massango på bordet før der kæmpes hårdt for at finde ud af, hvordan problemet kan løses.

Det nye quiz-format i Landsholds-Lars quiz’en er for første gang i denne sæson gået gennem en uge uden shitstorm, og det momentum skal Wolny forsøge at udnytte til at udligne Jacobsens føring. Og for første gang i historien ender det med en trippel tie-break.

Sture leverer endnu et kapitel af sin livskrønike, inden lytternes spørgsmål bringer Landsholds-Lars forbi fodboldsokker, en spillers vigtigste egenskab og skovskiderstillingen på holdfotos.

Roulette-runden er i en historisk krise. Denne gang skal forbandelsen ganske enkelt brydes, da et old-boys hold på Fyn forsøger at vinde penge fra LeoVegas til at give adskillige omgange til Thomas Gravesen efter hans længe ventede comeback på de danske legenders landshold. Et ædelt formål, som ganske enkelt skal belønnes. Koste hvad det vil.

Tvillingerne Johansen leverer denne gang en anekdote sammen. Lille-Børge og Smurf slap ofte afsted med drillerier til træningerne, da de spillede sammen i FCK. Men målmand Palle Plankeværk kunne godt få nok af de to banditter. Og så fik de ellers kærligheden at føle…

Alt sammen får du i denne uges comeback-udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Julian Finney/Getty Images

Et kig ind i Brøndby Masterclass, Zornigers rolle og spillestilens udvikling

Et kig ind i Brøndby Masterclass, Zornigers rolle og spillestilens udvikling

Et studie i hvordan man arbejder med sin egen udvikling - mød Lasse Vigen Christensen

Et studie i hvordan man arbejder med sin egen udvikling - mød Lasse Vigen Christensen