logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Danmark er en 7'er og det store hoved

Fodboldministeriet: Danmark er en 7'er og det store hoved

Hvorfor optager trioen pludselig en fredag aften? Kan Wolny fortsætte med at sætte point på kontoen i quiz’en? Og hvilken kendislæge har nu tilsluttet sig Landsholds-Lars’ medicinske stab? Få svarene i ugens udgave af Fodboldministeriet?

Af Christian Wolny & Sture Sandø

For første gang nogensinde optages podcasten ud på de sene timer, da Landsholds-Lars først lander sent på dagen fra landskamp i Gibraltar og tager direkte i studiet, hvor Producer-Sture og Wolny venter med kolde grønlandske kondivand. Heldigvis styrter det ned udenfor, så stemningen hurtigt ender, hvor den plejer at være. Det viser sig også hurtigt, at Jacobsens duo af kendislæger nu er udvidet til en trio efter den nye ørelæges familietræ kortlægges.

Landsholdspausen giver også en kærkommen lejlighed til at vurdere, hvor det danske landshold egentlig står og er på vej hen. Ikke med de sædvanlige metoder fra medierne med statisktikker, form og taktik. Her kigges der på de ting, som kun kan mærkes indefra, så pulsen tages f.eks. på truppens kemi og dens tiltro til træneren.

Roulette-runden snublede for første gang længe i sidste uge, så alle sejl sættes ind på at komme tilbage på sejrskurs igen. Det er dog noget af en udfordring, når 4 universitetsstuderende spiller i øst og vest i stedet for at følge de ellers meget driftssikre spilletips fra Landsholds-Lars. Wolny kom i gang i quiz’en i forrige udgave, men den gode fornemmelse hjælper ham sjældent, når danskfodbold.com skruer op for både charmen og tallene.

På balkonen kommer panelet forbi lytternes spørgsmål omkring, hvad reglerne egentlig er for fodboldsokker, hvordan sign-off fees oftest bruges og hvad der egentlig kan tilgives af ugerninger, hvis en fodboldspiller er dygtig nok.

Legende News er ikke færdig med Jan Bartrams tid hos manager Graeme Souness og Glasgow Rangers endnu. I denne uge er der en artig afsløring af, hvordan man f.eks. varmer op til det klassiske old firm.

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er sponsoreret af Faxe Kondi og LeoVegas.

Foto: Julian Finney/Getty Images

Efter skuffelsen i Tbilisi: Sådan kommer vi til EM

Efter skuffelsen i Tbilisi: Sådan kommer vi til EM

Kalejdoskopet - her er historien om Vejle, Nørreskoven og 'Nordens Napoli'

Kalejdoskopet - her er historien om Vejle, Nørreskoven og 'Nordens Napoli'